joi, 24 februarie 2011

Evenimente

N-am mai scris de mult pe acest blog, şi asta pentru că gândul îmi stă numai la două topicuri pe care nu le pot discuta fără să expun aspectele ale personalităţii mele pe care nu le vreau pe net, aşa că o bucată de vreme voi posta doar anunţuri "publicitare" pentru diverse evenimente ( şi poate nişte păreri în legătură cu ele).

Şi o să încep cu Sărbătoarea ROMÂNESCĂ a iubirii aka Dragobete. Oferta este generoasă, cred că fiecare club/pub/restaurant organizează ceva în data de 24. Aş vrea să pot spune că fac acest lucru din patriotism, dar vă garantez că toate au organizat ceva şi pe 14, ambele date fiind marcate în calendar ca aducătoare de clienţi...în fine.
O să promovez o iniţiativă a UNSR, o trimitere la un pub în care mi-am mai pierdut sau câştigat nopţile şi una la invitaţia lansată de Hotelul Traian.

www.liga-etc.ro
 Vino să sărbatoreşti româneşte!


Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) organizează pe data de 24 februarie in Piaţa Unirii Flash-Mob cu ocazia sărbatorii de Dragobete.

Prin acest proiect urmărim să reunim un număr de minim 500 de tineri care vor reaminti românilor semnificaţia Dragobetelui. Vom realiza un flash-mob în care timp de 5 minute participanţii se vor opri în loc pentru a atrage atenţia şi a transmite un mesaj pro Dragobete, sărbătoare cu tema tradiţională. Ne vom reuni din patru puncte pentru a forma o inimă specific româneasca. Toti cei care vor susţine aceast idee vor avea baloane tricolore.
Proiectul se va încheia cu o petrecere în Club ForFun, Tudor Vladimirescu, începând cu ora 22:00. Studenţii vor avea ocazia de a se cunoaşte între ei, de a socializa, se vor desfăşura concursuri cu publicul, toata lumea va fi premiată. Intrarea se va face gratis pe bază de invitaţie (se pot procura de la organizatori).
Coordonatorii proiectului sunt Valentin Vrabie şi Turcanu Cristina , membri activi în cadrul Ligii Studenţilor Electronisti din Iasi (www.liga-etc.ro).
              
















Eu sper să ajung în Piaţa Unirii şi cred că seara o să fiu în RS unde ASFI-ştii mei au fost invitaţi de către asociaţia studenţilor bioingineri (ASB) pentru a sărbători Dragobetele.
Şi voi încheia cu un video foarte scurt despre Dragobete:

Aşa că...de Dragobete  "ţucă fete!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu