marți, 22 martie 2011

Bal Mascat în Sala Paşilor Pierduţi, joi - 24 martie


Balul Mascat este un eveniment unic la nivel de Iaşi ce reuneşte în fiecare an o mie de persoane în Sala Paşilor Pierduţi.
Aflat la ediţia a VIII-a , anul acesta Balul Mascat vrea să  transforme pentru o seară Sală Paşilor Pierduţi într-o lume de basm.
De ce basmul? În primul rând basmele au făcut parte din copilăria tuturor, şi vrem să fim, măcar pentru o seară, personajul de basm la care visam când eram mici. Prin această tematică vrem ca participanţii să descopere şi faţeta ludică a francofoniei.
Se spune despre basme că au la bază memoria colectivă, transmisă din generaţie în generaţie, până când au fost culeste de scriitori şi puse pe hârtie. Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi doreşte că seară Balului Mascat, din 24 martie 2011, să devină şi ea una de basm, care să rămână întipărită în memoria studenţilor ieşeni.
Balul va începe la ora 19:00, fiind deschis de dansatori de la şcoala de dans « Dance Energy ».
Cele mai interesante şi originale costume în temă vor fi premiate în cadrul Paradei Costumelor. Premiile se vor acorda individual, cât şi pe perechi. Pentru cei care se vor simţi norocoşi vom organiza şi o tombolă, unde se vor putea câştiga o mulţime de premii interesante.
După cum aţi observant pe site, aveti posibilitatea de a vă rezerva măşti pentru seara balului. Acestea vor putea fi ridicate de la standurile cu măşti ce le vom avea în sală, până la ora 20:30.
Pe  24 martie 2011, Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi  vă invită la o seară de basm.
Şi pentru că 23:00 nu este o oră adecvată la care un student poate merge acasă, vă aşteptăm în RS Pub, la "aferparty", unde nebunia va începe de la ora 00:00 (sau dacă vreţi - 24:00).

See ya there! sau ... Vous y voire!






Yann Tiersen - La valse d'Amelie (version orchestre)
  




 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu