miercuri, 2 martie 2011

Soiree Latino in RS Pub, joi, 3 martie 2011

Sunt deosebit de onorată să vă invit joi, 3 martie 2011, în pub RS* pentru a ne scutura iarna din organisme!
Intrarea este 3 lei (mai mult formală... ) şi în loc de bilet veţi primi un mărţişor ASFI-ist.
Atenţie! Ţinuta este obligatorie, adică trebuie să aveţi cel puţin un element sau accesoriu vestimentar corespunzător temei. Eu de exemplu, plănuiam să vin într-o fustă cu "volane" şi cu o floare roşie prinsă în păr.

Din păcate am răcit îngrozitor (şi am făcut şi întindere la gamba stângă) şi nu ştiu dacă voi fi în stare să vin. Sper să mă simt mai bine până joi, să ajung şi eu măcar câteva ore.

În orice caz sunteţi cu toţii aşteptaţi !

*pentru cei care nu ştiu unde este pub RS, o să vă spun că e pe aceeaşi stradă cu căminul Akademos (Strada Anastasie Fătu, Iaşi 700128). Cum ajungeţi acolo:  în Fundaţie, traversaţi trecerea de pietoni de la BCU spre Râpa Galbenă, iar când ajungeţi pe trotuar mergeţi dreapta (adică în direcţia opusă Râpei Galbene), până la prima stradă, apoi coborâţi, treceţi pe langă Akademos, iar pe partea dreaptă veţi găsi intrarea de la pub RS (aici va trebui să coborâti nişte scări care vă duc direct în clădirea pubului). Mai este o variantă de traseu pt a ajunge, dar după cum vedeţi, nu mă prea pricep să dau indicaţii. În orice caz, am făcut o trimitere la google maps mai sus.

JULIO IGLESIAS-BAMBOLEO
 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu