vineri, 20 mai 2011

Conferiţă de psihologie, Iaşi 21 mai

Sursa

Asociatia “Societatea Pentru Psihologie” organizeaza sambata, 21 mai 2011, incepand cu orele 11:00, Conferinta “Aspecte psihologice ale diversitatii culturale” in Sala de Conferinte din Corpul R al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”, Iasi.
Invitati:
Profuniv. dr. Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Iasi
Prof. dr. Vasile Chirita – Director Medical Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola
Lector univdr. Octaviana Marincas – Facultatea de Arte Plastice, Decorative si Design „George Enescu”, Iasi;
Prof. Gabriela Favu, profesor de religie la Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii, Iasi
Prof. Ilie Istrati, Director fondator al Societatii Culturale “Respublica Romana”, Iasi.
Conferinta, devenita o traditie in Asociatie, se va desfasura in acest an cu ocazia Zilei Mondiale a Diversitatii Culturale. Astfel, in deschiderea evenimentului, participantii vor avea o privire de ansamblu asupra acestei teme, urmand ca sesiunile ce se vor succeda sa prezinte teme ca psihologia, psihiatria, arta, teologia si literatura in contextul acestui domeniu de interes general. Participantii vor avea ocazia de a asculta parerea specialistilor din domeniu, vor putea adresa intrebari si dezbate aceste aspecte.
“Ne dorim ca in aceasta cea de a V-a editie a Conferintei SPP, sa provocam la dezbatere studenti, specialisti, dar si persoane interesate de domeniul diversitatii culturale. Ca viitori specialisti, ne confruntam adesea cu o lipsa de informare a persoanelor care, aflandu-se in afara domeniului psihologiei si psihiatriei, nu reusesc sa le diferentieze. Credem ca aducand impreuna specialisti din cele doua domenii vom putea clarifica aceste diferente specifice celor doua domenii, contribuind la dezvoltarea lor. Ne dorim sa ii provocam pe participanti sa isi dea frau liber imaginatiei discutand despre diversitatea culturala a artei, facand cunostiinta cu diversitatea teologica si cu cea literara.”, a declarat Sabina Gavriloaiei, Vicepresedinte cu Probleme Externe.
“Proiectul urmareste promovarea acestei zile importante pentru orice cetatean european, prin abordarea temei “Implicatii psihologice ale diversitatii culturale” din mai multe perspective analitice: psihologie, psihiatrie, arta, literatura, teologie. Dorim sa subliniem importanta majora pe care o reprezinta viata psihica in structura diversitatii culturale actuale”, a declarat Elena Ungureanu, Vicepresedinte cu Probleme Interne.
Organizatorii promit un eveniment special, cu invitati de marca si surprize pentru participanti. Daca esti student, specialist sau esti doar pasionat de aceasta tema, te asteptam sa ni te alaturi in aceasta interesanta incursiune in diversitatea culturala!

See ya there! (dacă reuşesc să mă trezesc :P) M-am trezit, dar mi-am schimbat planurile...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu